MANTENIMENT INFORMÀTIC

Per a empreses i professionals

Centra't en els teus clients i en el teu negoci

Nosaltres ens encarreguem del rendiment del teu equip informàtic i de la protecció de les teves dades

Per garantir l'òptim funcionament de la teva infraestructura informàtica duem a terme un manteniment preventiu i un monitoratge constant de les teves xarxes i servidors. D'aquesta manera reduïm al mínim el risc de fallada per raons de configuració, obsolescència, sobrecàrrega, manca d'espai...
I en l'improbable cas que es produeixi alguna incidència, actuem amb la major celeritat i eficàcia perquè el desenvolupament de la teva activitat no es vegi afectat.

 

Com és el nostre servei de manteniment informàtic?

Anàlisi previ (gratuït i sense compromís)

La primera actuació del servei tècnic de CTIS consisteix en una anàlisi amb l'objectiu de conèixer les característiques dels teus equips informàtics, detectar els possibles riscos i vulnerabilitats del sistema i estar en disposició d'oferir-la millor solució de manteniment informàtic en funció de les teves necessitats específiques. Es tracta d'un complet auditori de la infraestructura informàtica que realitzem de forma gratuïta i sense compromís. L'informe resultant avalua la situació actual i detalla recomanacions per als següents apartats:
• Optimització: que els ordinadors i impressores estiguin adequadament dimensionats en funció del seu ús
• Seguretat: solucions antivirus, còpies de seguretat i prevenció d'accessos no autoritzats.
• Robustesa: electrònica i configuració de la xarxa i dels servidors per evitar errors o caigudes del sistema.

Quota i serveis inclosos

L'anàlisi previ permetrà determinar la quota més econòmica per al servei de manteniment informàtic que necessites. L'objectiu és garantir la màxima eficiència i funcionament dels teus equips, sistemes operatius i configuració de xarxa. Aquesta quota de manteniment inclou:
• Assistència in situ
• Assistència remota (per solucionar les incidències de programari i configuració de forma immediata)
• 4 visites anuals de manteniment preventiu, així com les accions correctives derivades
• Control de funcionament del motor antivirus
• Monitorització del sistema de còpies de seguretat
• Recuperació de dades (quan no és necessària la intervenció de tercers)
• Assessorament tècnic, estudi de solucions i projectes a mida
• Condicions i descomptes especials en material
• Gestió de garanties amb els fabricants

⇒ Sol·licitar pressupost

Gaudeix d'un sistema informàtic segur i eficient que contribueix a la rendibilitat del teu negoci

Quan els teus equips estan sempre en perfecte estat de funcionament i realitzen el seu treball de forma ràpida i fiable, pots dedicar-te al cent per cent al teu negoci i oferir el millor servei als teus clients. Si a més els teus ordinadors i impressores no fallen i les teves dades estan sempre protegides, els teus empleats són més productius i la teva empresa més rendible.
I si en les comptades ocasions en què es produeixi una incidència reps assistència de forma ràpida i professional, no perdràs el temps ni la concentració en el que veritablement importa.
No renunciïs a la tranquil·litat i a la rendibilitat que et brinda un servei de manteniment informàtic dedicat i econòmic que garanteix l'òptim funcionament dels teus equips, reduint al mínim el risc de fallada.

Prefereixes contractar el manteniment informàtic per hores?

Si no vols tenir despeses fixes pots optar pel nostre “Pack d'hores”.
És un sistema més econòmic que el manteniment informàtic de quota anual sempre que el nombre d'assistències requerides sigui baix i les actuacions necessàries tinguin un caràcter puntual. Per això, només és aconsellable si coneixes bé la teva infraestructura informàtica, la tens degudament actualitzada i has implementat les mesures de seguretat recomanades.

Com funciona el pack d'hores?

Tindràs un tècnic informàtic a la teva disposició: sempre que ho requereixis i per a solucionar qualsevol tipus d'incidència
En el cas d'assistència in situ, el temps començarà a comptar des de l'arribada del tècnic a la teva empresa i el desplaçament és gratuït.
Disposaràs de suport remot per a la realització de reparacions i manteniment a distància de forma immediata.
Podràs recórrer al nostre servei d'atenció telefònica per a consultes i aclariments, o per demanar assessorament i assistència tècnica.
El preu del pack dependrà del nombre d'hores que incloguis. A més hores al pack, menor serà el preu per hora.

SERVEIS INFORMÀTICS COMPLEMENTARIS

El núvol és senzillament una metàfora per referir-se als serveis que s'utilitzen mitjançant Internet. Els avantatges principals dels serveis en el núvol són: facilitat d'accés podent accedir al servei des de qualsevol equip sense importar on ens trobem, fàcils d'utilitzar estan dissenyats perquè els utilitzin usuaris no avançats i seguretat de les dades.

Disposem d'una varietat de serveis en el núvol: còpies de seguretat, servidors, virtualització d'equips, aplicacions web, etc.

Ara bé no tots els serveis són adequats per a totes les empreses. CTIS us assessorarà en esbrinar quin pot ser interessant per a la seva empresa.

El programari del servidor és fonamental per garantir la connectivitat i el bon funcionament de l'entorn de comunicacions. CTIS desenvolupa un servei d'instal·lació i configuració de servidors tan basats en tecnologia Windows com Linux. Incloent la instal·lació i configuració d'arxius, bases de dades, serveis web, correu electrònic, etc.

La nostra àmplia experiència en sistemes de xarxa ens permet donar-li solució a:

Web Server: Configurem un servidor a l'interior de la xarxa de la teva empresa, on pots publicar el teu propi lloc web.

Mail Server: Per administrar els comptes de correu electrònic de cada un dels teus empleats, establint, d'aquesta manera, un sistema eficient de comunicació interna i amb l'exterior.

Web Mail: Per administrar i accedir al teu correu electrònic corporatiu tant des de fora com des de l'interior de la teva xarxa, a través d'una interfície de pàgina web.

Proxy Server: Per optimitzar l'ús d'internet en la teva xarxa, limitant l'accés a internet en funció de l'horari, usuari i / o continguts.

Priorització de paquets: Realitzem la priorització de paquets perquè els processos que són més importants per a la teva empresa, siguin tractats convenientment, fent un ús més eficient de l'ample de banda disponible.

Anti Virus i Anti Spam: Per filtrar els missatges amb virus i el correu no sol·licitat dirigits al teu domini.

Seguretat: Col·laborem en el disseny de la teva xarxa interna, en l'organització dels privilegis d'usuari, avaluem riscos i ajudem a establir mesures de seguretat per a la xarxa de la teva empresa.

Solucions integrals i personalitzades.

 • Instal·lació de sistemes de cablejat i preses elèctriques.
 • Sistemes de cablejat LAN, UTP, fibra òptica.
 • Electrònica de xarxes: módem, hub, firewall, router, gateway, bridge, …
 • Quadre de protecció i SAI.
 • Sistemes sense fil.
 • Instal·lació i configuració de sistemes operatius de xarxa.
 • Implementació i configuració de VPN.
 • Comunicacions especials de veu.
 • Solucions de Telefonia IP.
 • Instal·lació i configuració dels servidors, equips de xarxa i d'estacions de treball.
 • Instal·lació d'equips audiovisuals.

Podem adaptar les nostres solucions a les necessitats de la seva empresa, podent utilitzar diferents sistemes biomètrics o de targetes per al control d'assistència i l'accés a les seves instal·lacions.

 • Terminals adaptats a les seves necessitats: lectors d'empremta, targetes de proximitat, etc.
 • Complets llistats amb tota la informació disponible per realitzar informes, per planificar i organitzar la seva empresa.
 • Conegui en qualsevol moment si un dels seus empleats es troba en l'empresa, està de visita, ha arribat tard, ha hagut de sortir abans, etc.
 • Flexibilitat total per al control d'horaris, des del calendari laboral amb els festius, fins permisos personals, rotació d'horaris o baixes laborals.
 • Podrà accedir a la informació des de qualsevol lloc connectant-se a través d'Internet.
 • Configureu els terminals / accessos perquè només un determinat grup d'usuaris o una persona pugui accedeix a determinats llocs.
 • Importació i exportació de les dades de la seva bases de dades, possibilitat de realitzar informes i exportar-los a Excel, PDF, HTML, BMP, etc.
 • VIDEOPROJECCIÓ: Oferim una àmplia gamma de solucions en diferents aplicacions audiovisuals. Les possibilitats de presentació i visualització de continguts s'han ampliat. L'ús de noves solucions tècniques i dispositius de visualització, permet executar projectes d'altíssim nivell visual, donant ales, al seu torn, a la creativitat dels creadors de continguts i nous conceptes visuals.
 • DISPLAYS: Cobrim totes les necessitats de qualsevol instal·lació de monitors professionals. Disposem d'una gran varietat de solucions íntegres per a sales d'integració i instal·lació de monitors professionals...
 • SISTEMES DE CONTROL: Permet tant el control de sala com la gestió d'imatge.
 • INTERACTIUS: Les pissarres interactives són l'instrument ideal per convertir l'aula de tota la vida a l'aula més avançada. De la mateixa manera que els ordinadors i projectors van canviar la manera d'enfocar les lliçons, la pissarra interactiva substituirà la pissarra tradicional.
 • VIDEOCONFERÈNCIA: La videoconferència ofereix avui dia una solució accessible a la necessitat de comunicació, evitant així les despeses i pèrdua de temps que impliquen el trasllat físic de la persona, tot això a costos cada vegada més baixos i amb senyals de millor qualitat.
 • VISUALITZADORS: Gràcies a l'ajuda dels visualitzadors, vostè podrà incrementar la qualitat de les seves representacions, utilitzant opcions com el zoom òptic digital, la rotació d'imatges, la conversió de positiu a negatiu, etc.
 • SUPORTS PROJECTORS I MONITORS PLÀNOLS: Indispensable per implementar un bon sistema.
 • INSTAL·LACIÓ I COMPLEMENTS: Sistemes de control de sala, caixes de connexió AV, splitters VGA, caixes de connexió de taula, cables de senyal, amplificadors d'àudio, altaveus, sistemes de reforç de veu, àudio portàtil per a presentacions.
 • PANTALLES DE PROJECCIÓ: Solucions de pantalles, pantalles trípode, portàtils, ultraportàtils, murals, elèctriques, elèctriques gran format, ocultes en sostre, home cinema, marc rígid, accessoris...
 • MOBILIARI AUDIOVISUAL: Taules per a videoprojectors, retroprojectors, multifuncionals, pupitres orador i portacatálogos, carros multimèdia, armaris carregadors de portàtils, armaris per a TV....

Oferim al mercat solucions, amb dissenys, creativitat i personalitat a: targetes de PVC laminades, (tipus VISA), oferint el mateix aspecte que qualsevol targeta bancària, podent incloure en el disseny el logotip de la seva empresa, una fotografia inserida o digital, un codi de barres, dades personalitzades en cada un dels carnets...

APLICACIONS DE LES TARGETES PLÀSTIQUES MÉS COMUNS:

 • Comercials i Publicitàries
 • Targetes de fidelització
 • Control d'Accés
 • Dèbit i Càrrec
 • Pàrquing
 • Control d'Horari
 • Sector hoteler
 • Assistència en viatges
 • Identificació de l'equipatge
 • V.I.P
 • Targetes de Soci
 • Targetes de Garantia

El cost de conservar un client és més econòmic que aconseguir un de nou.
Què faig per conservar als meus clients?
Vol que li aportem idees per no perdre els seus clients?
Oferim solucions, amb disseny i creativitat en targetes PVC laminades, (tipus VISA). Possibilitat d'incloure al disseny el logotip de la seva empresa, una fotografia, un codi de barres, dades personalitzades en cada un dels carnets...

APLICACIONS:

 • Comercials i publicitàries
 • Targetes de fidelització
 • De control d'accés
 • De dèbit i càrrec
 • De control horari
 • Per a pàrquing
 • "Clau" per a hotels
 • D'assistència de viatge
 • Targetes d'identificació d'equipatge
 • V.I.P
 • De garantia
 • De soci

Dissenyem solucions integrals definitives que s'ajusten a les necessitats de la teva empresa, a les teves circumstàncies productives i financeres.

Assessorem en l'anàlisi de solucions de Renting Tecnològic per minimitzar el risc d'obsolescència dels teus equips, augmentant així la seva productivitat. Amb el rènting tecnològic s'optimitza la tresoreria en repartir les despeses durant el període d'utilització dels equips.

La telefonia IP proporciona una manera de dotar de serveis consistents a tots els empleats en els seus llocs de treball, tant si estan a l'oficina com si es connecten remotament. La telefonia IP transmet comunicacions de veu a través de la xarxa mitjançant la utilització dels estàndards del protocol d'internet.

Pots connectar tots els telèfons a preses de xarxa, organitzar conferències web, supervisar trucades entrants des del teu portàtil, i redirigir les trucades personals o comercials al seu destí correcte.

Pots trucar mitjançant WIFI a través d'Hotspots públics o mitjançant la xarxa sense fil privada de l'empresa.

Operadora automàtica, on el sistema el informés de les diferents opcions i assegurar que les trucades es dirigeixin a la persona adequada, fins i tot si estan fora de l'empresa, redirigir la trucada a qualsevol altre telèfon.

Les diferents seus de l'empresa veuran reduïda el cost de les seves comunicacions internes gràcies a la tecnologia IP.

Vols compartir la teva agenda amb altres persones?

Vols saber on són els comercials?

El correu i agenda de Google Apps, Office 365 i Exchange, és el servei de correu avançat que li permet l'accés al seu correu, agenda, calendari, allà on estigui, consultant exactament tal com ho hagi establert. Gràcies a les carpetes públiques pot, a més, compartir amb els seus col·laboradors documents, missatges i imatges.

Li oferim la possibilitat de disposar d'equips multifuncionals que li proporcionen una immillorable qualitat i una enorme productivitat. Especialment dissenyats per cobrir les seves necessitats més exigents, combinant una àmplia gamma de funcions avançades.

Ens adaptem al seu perfil i podem oferir multitud de solucions: compra, cost per còpia, rènting...

Equips connectables a xarxa informàtica permetent imprimir: escanejar documents enviant-los a l'ordinador o per correu electrònic, sistema de classificació de documents en safates, múltiple entrada de documents..

Vols veure que està passant en el teu negoci?

Vols vigilar els vestíbuls d'accés?

Estem especialitzats en projectes i instal·lacions de sistemes i equips de càmeres i monitors per a ser visionats amb tecnologia digital.

Aquest visionat pot ser fet des d'un equip informàtic, dins d'una xarxa d'ordinadors, o remotament des de qualsevol lloc del món, amb un equip connectat remotament.

Qualsevol instal·lació, bé sigui interior o exterior (edificis, aparcaments, cadenes de producció, maquinàries, tallers, etc.) pot ser observada i controlada a distància en temps real.

Alhora el sistema permet recuperar les imatges gravades durant mesos, de manera automàtica, i també fer còpies definitives i perdurables.

Aquest control a distància fa possible connectar qualsevol dispositiu o senyal com encendre i apagar llums, equips de condicionament d'aire, calefactors, detecció de fums, detecció d'intrusió, …

STEL Order

STEL Order és un Programa de gestió empresarial en el núvol, integrat per un ERP (Enterprise Resource Planning) i CRM (Customer Relationship Management) que et permet:

 • gestionar clients i clients potencials
 • tenir un catàleg de productes i serveis en línia
 • crear i enviar comandes, pressupostos i albarans
 • elaborar i registrar factures de compra, de venda i fins i tot d'abonament
 • portar un major control sobre els teus proveïdors i despeses
 • organitzar i planificar la teva agenda, calendari i esdeveniments
 • assignar i/o compartir tasques.

Tot això i molt més en un senzill programa de gestió. A més, STEL Order, t'ofereix una veritable experiència de mobilitat. Vols descobrir-la?

Saps escollir l'ordinador que més li convé?

Millor un portàtil o sobretaula?

Connexió per cable o WiFi?

Conec el preu just d'un equip?

He de comprar l'equip més modern i més car?

Quina configuració necessito?

CTIS és una empresa especialitzada en oferir serveis tecnològics, no és el nostre objectiu vendre res. Per això no estem lligats a cap marca, podem oferir-li la que millor s'adapti al seu treball. Coneixem quines marques de components són més fiables, quins són els punts forts i febles de cada fabricant, Índex d'avaries dels ordinadors. Som distribuïdors de les principals marques de programari i fabricants de hardware.

CTIS li ofereix la solució que millor s'ajusti a les seves necessitats, que generalment no és l'ordinador més potent del moment i per tant no ha de ser el més car. Sempre busquem la relació qualitat configuració més econòmica per a vostè.

Cal pagar el just, i mai pagar de més.

Pensant amb vostè, si ha de renovar ordinadors, servidors, electrònica de xarxa, optimitzar la instal·lació telefònica; li oferirem rènting tecnològic és la solució de finançament que millor s'adapta a les seves necessitats. Desapareix el risc de l'obsolescència dels seus equips amb el que augmenta la productivitat d'aquests, optimitza la seva tresoreria doncs vam repartir les despeses durant el període d'utilització dels equips.

T'interessa informació addicional, sol·licitar un pressupost o una anàlisi prèvia gratis i sense compromís?

Pots contactar amb nosaltres per

Telèfon: 93 726 76 22   •  WhatsApp: 656 33 70 48   •  Email: info@ctis.es

Si ho prefereixes, també pots deixar les teves dades i interessos a través del següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu al més aviat.

  En fer clic a ENVIAR confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat

  ALTRES SERVEIS INFORMÀTICS DE CTIS

  Sigui quina sigui la teva necessitat, si és de caràcter informàtic, potser podrem ajudar-te. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, estarem encantats de conèixer-te. Sense obligacions ni compromisos.

  El blog de CTIS

  Consells informàtics i notícies que t'afecten

  En el nostre BLOC vam publicar informació útil i exclusiva que et serà d'utilitat si ets usuari d'un sistema informàtic, ja sigui a nivell professional o personal. Aquests són alguns dels articles que hem publicat recentment.

  Subscriu-te al nostre butlletí trimestral!

  Un cop al trimestre t'enviarem un correu electrònic amb informació rellevant i exclusiva relacionada amb els avenços tecnològics i novetats que t'ajudaran a ser més eficient i a optimitzar els teus equips informàtics.

  És gratuït i sense compromís, només has de deixar el teu email tot seguit.


  Referències

  Vam iniciar la nostra activitat al centre de Sabadell a principis de 1998. Des de llavors, ens hem esforçat per oferir un servei de manteniment informàtic eficient i un tracte personal amable i proper.
  Com a resultat, són moltes les empreses que ens han confiat l'optimització i manteniment de les seves plataformes tecnològiques. Aquestes són algunes d'elles.