MANTENIMENT INFORMÀTIC

Per a empreses i professionals

Centra't en els teus clients i en el teu negoci

Nosaltres ens encarreguem del rendiment del teu equip informàtic i de la protecció de les teves dades

Per garantir l'òptim funcionament de la teva infraestructura informàtica duem a terme un manteniment preventiu i un monitoratge constant de les teves xarxes i servidors. D'aquesta manera reduïm al mínim el risc de fallada per raons de configuració, obsolescència, sobrecàrrega, manca d'espai...
I en l'improbable cas que es produeixi alguna incidència, actuem amb la major celeritat i eficàcia perquè el desenvolupament de la teva activitat no es vegi afectat.

 

Com és el nostre servei de manteniment informàtic?

Anàlisi previ (gratuït i sense compromís)

La primera actuació del servei tècnic de CTIS consisteix en una anàlisi amb l'objectiu de conèixer les característiques dels teus equips informàtics, detectar els possibles riscos i vulnerabilitats del sistema i estar en disposició d'oferir-la millor solució de manteniment informàtic en funció de les teves necessitats específiques. Es tracta d'un complet auditori de la infraestructura informàtica que realitzem de forma gratuïta i sense compromís. L'informe resultant avalua la situació actual i detalla recomanacions per als següents apartats:
• Optimització: que els ordinadors i impressores estiguin adequadament dimensionats en funció del seu ús
• Seguretat: solucions antivirus, còpies de seguretat i prevenció d'accessos no autoritzats.
• Robustesa: electrònica i configuració de la xarxa i dels servidors per evitar errors o caigudes del sistema.

Quota i serveis inclosos

L'anàlisi previ permetrà determinar la quota més econòmica per al servei de manteniment informàtic que necessites. L'objectiu és garantir la màxima eficiència i funcionament dels teus equips, sistemes operatius i configuració de xarxa. Aquesta quota de manteniment inclou:
• Assistència in situ
• Assistència remota (per solucionar les incidències de programari i configuració de forma immediata)
• 4 visites anuals de manteniment preventiu, així com les accions correctives derivades
• Control de funcionament del motor antivirus
• Monitorització del sistema de còpies de seguretat
• Recuperació de dades (quan no és necessària la intervenció de tercers)
• Assessorament tècnic, estudi de solucions i projectes a mida
• Condicions i descomptes especials en material
• Gestió de garanties amb els fabricants

⇒ Sol·licitar pressupost

Gaudeix d'un sistema informàtic segur i eficient que contribueix a la rendibilitat del teu negoci

Quan els teus equips estan sempre en perfecte estat de funcionament i realitzen el seu treball de forma ràpida i fiable, pots dedicar-te al cent per cent al teu negoci i oferir el millor servei als teus clients. Si a més els teus ordinadors i impressores no fallen i les teves dades estan sempre protegides, els teus empleats són més productius i la teva empresa més rendible.
I si en les comptades ocasions en què es produeixi una incidència reps assistència de forma ràpida i professional, no perdràs el temps ni la concentració en el que veritablement importa.
No renunciïs a la tranquil·litat i a la rendibilitat que et brinda un servei de manteniment informàtic dedicat i econòmic que garanteix l'òptim funcionament dels teus equips, reduint al mínim el risc de fallada.

Prefereixes contractar el manteniment informàtic per hores?

Si no vols tenir despeses fixes pots optar pel nostre “Pack d'hores”.
És un sistema més econòmic que el manteniment informàtic de quota anual sempre que el nombre d'assistències requerides sigui baix i les actuacions necessàries tinguin un caràcter puntual. Per això, només és aconsellable si coneixes bé la teva infraestructura informàtica, la tens degudament actualitzada i has implementat les mesures de seguretat recomanades.

Com funciona el pack d'hores?

Tindràs un tècnic informàtic a la teva disposició: sempre que ho requereixis i per a solucionar qualsevol tipus d'incidència
En el cas d'assistència in situ, el temps començarà a comptar des de l'arribada del tècnic a la teva empresa i el desplaçament és gratuït.
Disposaràs de suport remot per a la realització de reparacions i manteniment a distància de forma immediata.
Podràs recórrer al nostre servei d'atenció telefònica per a consultes i aclariments, o per demanar assessorament i assistència tècnica.
El preu del pack dependrà del nombre d'hores que incloguis. A més hores al pack, menor serà el preu per hora.

SERVEIS INFORMÀTICS COMPLEMENTARIS

T'interessa informació addicional, sol·licitar un pressupost o una anàlisi prèvia gratis i sense compromís?

Pots contactar amb nosaltres per

Telèfon: 93 726 76 22   •  WhatsApp: 656 33 70 48   •  Email: info@ctis.es

Si ho prefereixes, també pots deixar les teves dades i interessos a través del següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu al més aviat.

  En fer clic a ENVIAR confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat

  ALTRES SERVEIS INFORMÀTICS DE CTIS

  Sigui quina sigui la teva necessitat, si és de caràcter informàtic, potser podrem ajudar-te. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, estarem encantats de conèixer-te. Sense obligacions ni compromisos.

  El blog de CTIS

  Consells informàtics i notícies que t'afecten

  En el nostre BLOC vam publicar informació útil i exclusiva que et serà d'utilitat si ets usuari d'un sistema informàtic, ja sigui a nivell professional o personal. Aquests són alguns dels articles que hem publicat recentment.

  Subscriu-te al nostre butlletí trimestral!

  Un cop al trimestre t'enviarem un correu electrònic amb informació rellevant i exclusiva relacionada amb els avenços tecnològics i novetats que t'ajudaran a ser més eficient i a optimitzar els teus equips informàtics.

  És gratuït i sense compromís, només has de deixar el teu email tot seguit.


  Referències

  Vam iniciar la nostra activitat al centre de Sabadell a principis de 1998. Des de llavors, ens hem esforçat per oferir un servei de manteniment informàtic eficient i un tracte personal amable i proper.
  Com a resultat, són moltes les empreses que ens han confiat l'optimització i manteniment de les seves plataformes tecnològiques. Aquestes són algunes d'elles.