Microsoft Suspèn el Suport per a Windows Server 2012 i 2012 R2 el 10 d’Octubre de 2023

El proper 10 d'octubre de 2023 marcarà la fi d'una era per a Microsoft i els seus usuaris: l'empresa ha anunciat que suspèndrà oficialment el suport per a Windows Server 2012 i 2012 R2. Aquest anunci significa que, després d'aquesta data, ambdós productes no rebran més actualitzacions de seguretat, correccions d'errors, suport tècnic o actualitzacions de contingut tècnic en línia.

És crucial que les empreses i els usuaris individuals siguin conscients d'aquesta cessació de suport. Els sistemes operatius i servidors que ja no reben actualitzacions de seguretat es converteixen en objectius atractius per als ciberdelinqüents. Aquests hackers, amb el coneixement que no hi haurà més pegats de seguretat per a aquests sistemes, poden dissenyar i executar atacs específics amb una major facilitat.

Per tant, per aquells que encara utilitzin Windows Server 2012 o 2012 R2, és fonamental considerar la migració a una versió més recent o buscar solucions alternatives que ofereixin suport continu i actualitzacions regulars. Això no només garantirà un millor rendiment, sinó també una major seguretat en l'entorn digital.

Recomanem als administradors de sistemes i als responsables de TI que avaluaran les seves infraestructures actuals i desenvolupin un pla de transició si encara confien en alguna d'aquestes versions de Windows Server. El ciberespai és un terreny en constant evolució i, per mantenir la integritat i seguretat de les dades i sistemes, és essencial estar al dia amb les actualitzacions i adaptacions necessàries.

Microsoft ha ofert recursos i eines per facilitar aquest canvi, i moltes empreses especialitzades en TI també ofereixen consultoria i suport en aquest procés de migració.

El futur és digital, i la seguretat és una prioritat. No deixis que el teu sistema quedi vulnerable a atacs.

No ho pensis més!

Si vols un pressupost personalitzat i una auditoria informàtica gratis i sense compromís...

Pots contactar amb nosaltres per

Telèfon: 93 726 76 22   •  WhatsApp: 656 33 70 48   •  Email: info@ctis.es

Si ho prefereixes, també pots deixar les teves dades i interessos a través del següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

    Al fer clic a ENVIAR confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat