Què és Google Workspace?

Google Workspace és una suite d'aplicacions al núvol, dissenyada per a la col·laboració i la productivitat en línia. Anteriorment coneguda com a G Suite, la plataforma inclou eines populars com Gmail, Drive, Documents, Fulls de càlcul i Presentacions, entre d'altres. A més, Google Workspace ofereix funcions addicionals de comunicació i col·laboració, com Google Meet per a videoconferències i Google Chat per a missatgeria en equip. La plataforma està disponible en plans pagaments i gratuïts, i s'utilitza àmpliament a empreses, organitzacions i escoles de tot el món.

A continuació, us deixem els diferents plans i que inclou cadascun.

Estàs buscant una solució completa per millorar la productivitat i col·laboració del teu equip de treball? Aleshores Google Workspace és la resposta.

No ho pensis més!

Si vols un pressupost personalitzat per implementar Google Workspace a la teva empresa pots contactar amb nosaltres sense cap compromís...

Pots contactar amb nosaltres per

Telèfon: 93 726 76 22   •  WhatsApp: 656 33 70 48   •  Email: info@ctis.es

Si ho prefereixes, també pots deixar les teves dades i interessos a través del següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

    Al fer clic a ENVIAR confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat