CENTRE TÈCNIC INFORMÀTIC SABADELL

Especialistes en tecnologia informàtica

Centre Tècnic Informàtic Sabadell (CTIS) és una empresa de serveis informàtics amb seu al Vallès. Vam iniciar la nostra activitat l'any 1998 com a especialistes en manteniment informàtic i reparació d'ordinadors. Durant l'última dècada hem afegit als nostres serveis les Solucions TPV (Terminal Punt de Venda), els projectes tecnològics i la consultoria informàtica.

Donem servei a empreses, professionals i particulars.

 

 

ESPECIALS "NOVA NORMALITAT"

MANTENIMENT INFORMÀTIC

Manteniment informàtic

Per a empreses i professionals

Amb l'objectiu de garantir l'òptim funcionament de la infraestructura informàtica de la teva empresa, analitzem les teves xarxes i equip detectant els possibles riscos i vulnerabilitats del sistema, i desenvolupem un manteniment preventiu i la monitorització constant per reduir al mínim errors per raons de configuració, obsolescència, sobrecàrrega o falta d'espai. Perquè puguis enfocar-te en els teus clients i en el teu negoci, nosaltres ens encarreguem de l'òptim rendiment del teu equip informàtic i de la protecció de les teves dades.

SERVEI TÈCNIC INFORMÀTIC

Servei Tècnic Informàtic

Per a empreses, professionals i particulars

Reparem ordinadors, portàtils i impressores. Instal·lem i configurem tota classe de programes. Recuperem dades perdudes o esborrades. Instal·lem xarxes i servidors. T'assessorem en l'elecció de l'equip que millor s'ajusta al que necessites. T'atenem a les nostres instal·lacions, al teu domicili o de forma remota. Si tens un problema amb el teu ordinador, la teva xarxa o la teva impressora, no ho dubtis, truca'ns ara. El nostre telèfon és: 93 726 76 22.

SOLUCIONS TERMINAL PUNT DE VENDA (TPV)

Solucions Terminal Punt de Venda (TPV)

Per comerç i restauració

Per la seva senzillesa, eficàcia i pels importants estalvis que suposa per a l'empresari, les solucions TPV s'han convertit en una eina imprescindible per a tot comerç o establiment de restauració que vulgui ser competitiu i maximitzar els seus beneficis.
El TPV és un sistema fàcil d'usar, pràctic i cada vegada més necessari. Si encara no tens el teu, estàs perdent diners.

CONSULTORIA I PROJECTES INFORMÀTICS

Consultoria i projectes informàtics

Per a empreses, emprenedors i professionals

Si vols desenvolupar una solució tecnològica per al teu negoci i necessites la col·laboració d'especialistes per al seu disseny i implementació, posa't en contacte amb nosaltres i explica'ns el teu projecte. Segur que podem ajudar-te a portar-lo a la pràctica amb garanties i al millor preu.

Quins beneficis obtens?

Estem pendents de què res falli.

Confiar les actuacions i les decisions informàtiques en els tècnics especialitzats de CTIS t'ajudarà a no aturar la teva activitat, a ser més eficient i sentir més seguretat en relació amb la seguretat dels teus sistemes i la teva informació.

 

Informació protegida
Protecció AntiVirus
Protecció davant intrusos
Atenció Immediata
Sense aturades amb la teva activitat
Estalvi econòmic

El blog de CTIS

Consells informàtics i notícies que t'afecten

En el nostre BLOC vam publicar informació útil i exclusiva que et serà d'utilitat si ets usuari d'un sistema informàtic, ja sigui a nivell professional o personal. Aquests són alguns dels articles que hem publicat recentment.

Subscriu-te al nostre butlletí trimestral!

Un cop al trimestre t'enviarem un correu electrònic amb informació rellevant i exclusiva relacionada amb els avenços tecnològics i novetats que t'ajudaran a ser més eficient i a optimitzar els teus equips informàtics.

És gratuït i sense compromís, només has de deixar el teu email tot seguit.


T'interessa informació addicional, sol·licitar un pressupost o una anàlisi prèvia gratis i sense compromís?

Pots contactar amb nosaltres per

Telèfon: 93 726 76 22   •  WhatsApp: 656 33 70 48   •  Email: info@ctis.es

Si ho prefereixes, també pots deixar les teves dades i interessos a través del següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu al més aviat.

En fer clic a ENVIAR confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat

Referències

Vam iniciar la nostra activitat al centre de Sabadell a principis de 1998. Des de llavors, ens hem esforçat per oferir un servei de manteniment informàtic eficient i un tracte personal amable i proper.
Com a resultat, són moltes les empreses que ens han confiat l'optimització i manteniment de les seves plataformes tecnològiques. Aquestes són algunes d'elles.