CENTRE TÈCNIC INFORMÀTIC SABADELL

Manteniment informàtic, Reparació d'ordinadors i Solucions TPV per a empreses, professionals i particulars.

Ens ocupem que la teva infraestructura tecnològica funcioni eficientment perquè siguis més productiu i puguis concentrar-te en el que de veritat importa.

 

MANTENIMENT INFORMÀTIC

Per a empreses i professionals

Amb l'objectiu de garantir l'òptim funcionament de la infraestructura informàtica de la teva empresa, analitzem les teves xarxes i equip detectant els possibles riscos i vulnerabilitats del sistema, i desenvolupem un manteniment preventiu i la monitorització constant per reduir al mínim errors per raons de configuració, obsolescència, sobrecàrrega o falta d'espai. Perquè puguis enfocar-te en els teus clients i en el teu negoci, nosaltres ens encarreguem de l'òptim rendiment del teu equip informàtic i de la protecció de les teves dades.

TELETREBALL

El confinament ens ha portat el teletreball.  I aquesta nova manera de treballar remotament, ha arribat per a quedar-se. 

Està la teva empresa preparada per a teletreballar de forma eficaç i segura?

REPARACIÓ D'ORDINADORS - SERVEI TÈCNIC INFORMÀTIC

Per a empreses, professionals i particulars

Reparem ordinadors, portàtils i impressores. Instal·lem i configurem tota classe de programes. Recuperem dades perdudes o esborrades. Instal·lem xarxes i servidors. T'assessorem en l'elecció de l'equip que millor s'ajusta al que necessites. T'atenem a les nostres instal·lacions, al teu domicili o de forma remota. Si tens un problema amb el teu ordinador, la teva xarxa o la teva impressora, no ho dubtis, truca'ns ara. El nostre telèfon és: 93 726 76 22.

SOLUCIONS TERMINAL PUNT DE VENDA (TPV)

Per comerç i restauració

Per la seva senzillesa, eficàcia i pels importants estalvis que suposa per a l'empresari, les solucions TPV s'han convertit en una eina imprescindible per a tot comerç o establiment de restauració que vulgui ser competitiu i maximitzar els seus beneficis.
El TPV és un sistema fàcil d'usar, pràctic i cada vegada més necessari. Si encara no tens el teu, estàs perdent diners.

CONSULTORIA I PROJECTES INFORMÀTICS

Per a empreses, emprenedors i professionals

Si vols desenvolupar una solució tecnològica per al teu negoci i necessites la col·laboració d'especialistes per al seu disseny i implementació, posa't en contacte amb nosaltres i explica'ns el teu projecte. Segur que podem ajudar-te a portar-lo a la pràctica amb garanties i al millor preu.

Quins beneficis obtens?

Estem pendents de què res falli.

Confiar les actuacions i les decisions informàtiques en els tècnics especialitzats de CTIS t'ajudarà a no aturar la teva activitat, a ser més eficient i sentir més seguretat en relació amb la seguretat dels teus sistemes i la teva informació.

 

Informació protegida
Protecció AntiVirus
Protecció davant intrusos
Atenció Immediata
Sense aturades amb la teva activitat
Estalvi econòmic

El blog de CTIS

Consells informàtics i notícies que t'afecten

En el nostre BLOC vam publicar informació útil i exclusiva que et serà d'utilitat si ets usuari d'un sistema informàtic, ja sigui a nivell professional o personal. Aquests són alguns dels articles que hem publicat recentment.

Subscriu-te al nostre butlletí trimestral!

Un cop al trimestre t'enviarem un correu electrònic amb informació rellevant i exclusiva relacionada amb els avenços tecnològics i novetats que t'ajudaran a ser més eficient i a optimitzar els teus equips informàtics.

És gratuït i sense compromís, només has de deixar el teu email tot seguit.


T'interessa informació addicional, sol·licitar un pressupost o una anàlisi prèvia gratis i sense compromís?

Pots contactar amb nosaltres per

Telèfon: 93 726 76 22   •  WhatsApp: 656 33 70 48   •  Email: info@ctis.es

Si ho prefereixes, també pots deixar les teves dades i interessos a través del següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu al més aviat.

    En fer clic a ENVIAR confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat

    Referències

    Centre Tècnic Informàtic Sabadell (CTIS) és una empresa de serveis informàtics amb seu al Vallès. Vam iniciar la nostra activitat l'any 1998 com a especialistes en manteniment informàtic i reparació d'ordinadors. Durant l'última dècada hem afegit als nostres serveis les Solucions TPV (Terminal Punt de Venda), els projectes tecnològics i la consultoria informàtica.

    Des de el començament, ens hem esforçat per oferir un servei de manteniment informàtic eficient i un tracte personal amable i proper.
    Com a resultat, són moltes les empreses que ens han confiat l'optimització i manteniment de les seves plataformes tecnològiques. Aquestes són algunes d'elles.