Microsoft elimina Internet Explorer de tots els PC amb Windows 10

Microsoft s'encarrega d'eliminar Internet Explorer dels vostres ordinadors amb Windows 10, cosa que farà que aquest navegador desaparegui a favor de Microsoft Edge.

Microsoft ha pres la decisió d'eliminar el navegador web Internet Explorer de tots els sistemes operatius Windows 10. Aquest moviment un esforç per modernitzar l'ecosistema de navegadors de l'empresa i deixar enrere una plataforma que ha estat objecte de crítiques i problemes de seguretat durant anys.

Des del llançament de Windows 10 el 2015, Microsoft ha estat fomentant l'ús del seu navegador Microsoft Edge, que va ser dissenyat des de zero per ser més ràpid i segur que Internet Explorer. A més, Microsoft Edge es basa en el motor de renderitzat de codi obert Chromium, cosa que significa que està en línia amb els estàndards web moderns i és compatible amb una àmplia gamma de llocs web.

En lloc d'Internet Explorer, els usuaris de Windows 10 hauran d'utilitzar Edge com a navegador predeterminat.

L'eliminació d'Internet Explorer pot tenir un impacte significatiu en les empreses i organitzacions que han depès per accedir a aplicacions i llocs web antics que en requereixen per funcionar. Tot i això, Microsoft ha proporcionat solucions per ajudar aquestes empreses a fer la transició a Edge.

Passos per configurar el mode compatibilitat

És probable que no us aparegui si no us apareix cal seguir els passos següents

  1. A la barra d'adreces de Microsoft Edge, escriviu edge://settings/defaultbrowser i, després, feu clic a Entrar.
  2. Feu lliscar l'interruptor Permitir que los sitios se vuelvan a cargar en Internet ExplorerActivado.
  3. Reinicieu Microsoft Edge.

 

  1. Fer clic sobre els 3 punts de l'extrem superior dret de l'explorador, fer clic a clic dret a l'opció de Volver a cargar en modo Internet Explorer i fer clic sobre Mostrar en la barra de herramientas.

 

 

5. Ara si ens fixem ja veurem l'icona del mode compatibilitat d'Internet Explorer per poder-lo activar quan sigui necessari.

No ho pensis més!

Si vols un pressupost personalitzat i una auditoria informàtica gratis i sense compromís...

Pots contactar amb nosaltres per

Telèfon: 93 726 76 22   •  WhatsApp: 656 33 70 48   •  Email: info@ctis.es

Si ho prefereixes, també pots deixar les teves dades i interessos a través del següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

    Al fer clic a ENVIAR confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat