SOLUCIONS TERMINAL PUNT DE VENDA (TPV)

Per comerç i restauració

Encara no gestiones el teu negoci de forma eficaç i rendible?

Per la seva senzillesa, eficàcia i pels importants estalvis que suposa per a l'empresari, les solucions TPV s'han convertit en una eina imprescindible per a tot comerç o establiment de restauració que vulgui ser competitiu i maximitzar els seus beneficis.

 

El TPV és un sistema fàcil d'utilitzar, pràctic i cada vegada més necessari per a tota classe d'establiments comercials i de restauració.

Què és un TPV?

TPV són les inicials de Terminal Punt de Venda.
Un TPV és un sistema informàtic dissenyat per gestionar el procés de venda d'un negoci en la seva totalitat: generar tiquets i factures, obertures i tancaments de caixa, control d'estoc...
Com tot sistema informàtic, un TPV es compon de dues parts: elements físics (Hardware, habitualment amb pantalla tàctil, lectors de codis de barra, "Comanders"...) i un programa de gestió (software).

Per a tot tipus d'establiments
Les solucions TPV ofereixen una resposta integral a les necessitats de el comerç i la restauració, aportant solucions simples i rendibles a tot tipus d'establiments.

De vegades es confon TPV amb datàfon, però són coses molt diferents. El datàfon és només un dispositiu que permet realitzar pagaments amb targeta de crèdit.

Per a què serveix un TPV?

Un sistema fàcil d'usar, pràctic i molt eficaç
El pas previ per a la utilització del TPV és introduir en el sistema els articles o productes en venda identificats amb un codi de referència.
Aquesta informació és la que utilitzarà el TPV per realitzar totes les operacions de gestió. Des de les més bàsiques relacionades amb l'activitat diària com registrar les comandes, generar tiquets i factures o controlar l'estoc; fins a les més sofisticades i que simplifiquen la gestió del teu negoci com realitzar comandes a proveïdors, controlar els costos o facilitar la comptabilitat i les declaracions fiscals generant llistats i informes.

Un sistema de TPV no només permet emmagatzemar la informació, sinó que també serveix per a realitzar informes i llistats de gran utilitat per millorar la rendibilitat del negoci.

Quins avantatges aporta un TPV al teu negoci?

El control de les operacions, l'agilitat de servei i la reducció de costos són els principals beneficis que aporten les solucions terminal punt de venda als empresaris.
Entre d'altres, aquests són els principals beneficis que obtenen els negocis que utilitzen un sistema TPV per gestionar la seva activitat comercial.
Agilitat en els processos davant el client: recollida de comandes, tiquets, factures, cobraments... Podràs atendre més persones al mateix temps.
Control de l'magatzem i de les existències en tot moment.
Obertures i tancaments de caixa molt ràpids i sense errors.
Control de l'efectiu en caixa, de la modificació indeguda de tiquets i de la desaparició d'articles al magatzem: posaràs fi als furts per part dels empleats.
Agilitat en les tasques administratives i reducció d'errors: facturació, comptabilitat, control de proveïdors i clients.
Estadístiques: coneixement realista i immediat de possibles incidències econòmiques.

En definitiva, tindràs control total i en temps real de la marxa del teu negoci.

Més avantatges per a les botigues i el comerç minorista

Un sistema TPV et permet portar un control exhaustiu del magatzem evitant que un client no pugui adquirir un article per trencament d'estoc.

Més avantatges per als establiments de restauració

• Servei més ràpid i eficient que redunda en una major rotació de les taules: majors ingressos.
• Les comandes directes de les taules a la cuina redueixen el nombre de cambrers necessaris, sobretot en els establiments amb terrassa, amb l'important estalvi en sous i salaris.

Totes aquestes millores són palpables, tant en grans establiments o cadenes comercials amb múltiples TPV's connectats entre si, com a petites botigues.

Quin TPV escollir?

Al mercat hi ha molts models de TPV i programes de gestió. Per triar la solució més adequada a les necessitats del teu negoci és important tenir en compte els teus requeriments particulars que determinaran variables com el tipus de negoci, la tipologia i característiques dels productes que comercialitzes, els factors ambientals, l'horari d'obertura, la disponibilitat d'espai, les zones de producció, processament i emmagatzematge, o el tipus d'informació que requereixen per a la gestió eficient del teu negoci (com ara anàlisi financera, rendiment comparatiu amb el personal contractat, efectivitat de les accions de màrqueting ... etc)

 

Podem ajudar-te. Com ho fem?

1. Assessorament professional personalitzat

Sense cost ni compromís per part teva, t'assessorarem sobre quina és la solució TPV que millor s'ajusta als teus requeriments.
Podràs assistir a una demostració, igualment gratis i sense compromís, per conèixer en detall el funcionament i les funcionalitats del TPV que et recomanem.

2. Instal·lació, configuració i formació

Si ho desitja, ens encarreguem de tot el que necessitis per posar en marxa el teu nou TPV: instal·lació de l'equip, configuració dels dispositius, personalització de el programa per al teu negoci, creació de famílies i productes, formació als usuaris, cursos personalitzats...
El que es diu "servei clau en mà”.

3. Servei Tècnic posterior a la venda

Per garantir que obtens les màximes prestacions de la teva solució TPV, posem a la teva disposició el nostre equip de servei tècnic per a solució d'incidències, actualitzacions, consultes, configuracions i reparacions. Disposem de diferents opcions de manteniment in situ, remot i per hores.

ALTRES SOLUCIONS PER ESTABLIMENTS COMERCIALS I DE RESTAURACIÓ

Si vols aconseguir els millors nivells de productivitat i control per al teu negoci, els quioscos d'autoservei i els calaixos intel·ligents es convertiran en els millors aliats.

KIOSCOS D'AUTOSERVEI

Els KIOSCOS D'AUTOSERVEI estan cada vegada més presents en tot tipus d'establiments, ja que permeten augmentar l'eficiència i rendibilitat dels negocis, agilitzant l'entrada de comandes.
Especialment indicats per a aquells negocis amb gran afluència de públic, les aplicacions dels quioscs d'autoservei són moltes i variades. Per exemple:
• Compra desatesa de productes i serveis
• Adquisició d'entrades i control d'accés a recintes
• Punts d'informació
• Punts de consulta de preus
• Recàrregues de targetes prepagament
Com estan sempre disponibles i no cometen errors, no només contribueixen a un major control i a incrementar la rendibilitat del teu negoci, també fan possible que ofereixis un millor servei als teus clients.

Posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorarem sense cost i sense compromís sobre la millor solució per a tu.

CALAIXOS INTEL·LIGENTS

CALAIXOS INTEL·LIGENTS PER A LA GESTIÓ DE EFECTIU. Sigui quin sigui el producte o servei que comercialitzis, és important disposar d'eines segures i eficaces que facilitin el control dels ingressos, i que permetin conèixer en tot moment l'efectiu disponible, evitant errors i fraus en les operacions de venda. Aquestes són, entre altres, alguns dels avantatges que aporten els calaixos intel·ligents:
• Recompte automàtic de bitllets i monedes després de cada operació.
• Avís immediat de reposicions i retirades necessàries.
• Reconciliacions automàtiques d'efectiu, en temps real i en qüestió de segons.
• Alerta instantània de discrepàncies per usuari, torn i hora.
• Precisió a el 100% de la quantitat d'efectiu i en la reconciliació de dades.

Existeixen molts sistemes, posa't en contacte amb nosaltres per descobrir quin és el que millor s'adapta al teu negoci.

T'interessa informació addicional, sol·licitar un pressupost o una demostració gratis i sense compromís?

Pots contactar amb nosaltres per

Telèfon: 93 726 76 22   •  WhatsApp: 656 33 70 48   •  Email: info@ctis.es

Si ho prefereixes, també pots deixar les teves dades i interessos a través del següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu al més aviat.

    En fer clic a ENVIAR confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat

    Opinions i testimonis

    Alguns dels comerços i establiments que ja gaudeixen dels avantatges de les nostres solucions TPV.