El 55% dels espanyols afirma que el teletreball els permet ser més productius

La irrupció de la Covid-19 i les restriccions a la mobilitat que ens han estat imposades han accelerat la implantació del teletreball. Si abans del coronavirus a Espanya el treball remot no arribava ni el 8%, durant la pandèmia, el 59% dels treballadors espanyols han teletreballat per períodes prolongats i un de cada cinc (20%) encara treballa des de casa a temps complet, mentre que només el 14% ha tornat al seu lloc de treball. Són dades de l'estudi "Mental Heath Report" desenvolupat per Opinium per QBE Insurance Group.

L'estudi també revela informació molt interessant per a les empreses i els seus futurs plans sobre com estan afrontant els treballadors la seva nova realitat laboral i quines són les seves preferències. Així, la investigació reflecteix que:

  • el 55% dels espanyols afirma que el teletreball té un impacte positiu en la seva productivitat
  • per al 38% l'escenari de treball ideal durant els propers 12 mesos seria un model flexible que combini teletreball i presència en el seu centre habitual
  • un 29% preferiria treballar des de casa els propers 12 mesos
  • el 28% prefereix tornar a l'oficina

Aquest estudi reflecteix amb claredat els avantatges del teletreball, no només per al benestar dels empleats, sinó també per l'increment de la seva productivitat. Per tant, sembla lògic pensar que, moltes empreses es plantejaran seguir teletreballant encara que no sigui necessari per raons sanitàries.

Per fer-ho eficaçment, és indispensable disposar d'una adequada infraestructura tecnològica, que asseguri la connectivitat, l'accés a la informació i la protecció dels equips i de les dades.

Està la teva empresa preparada per al teletreball? Descobreix-ara! 

 

T'ha semblat útil?

Si vols rebre altres articles per treure-li tot el partit als teus equips informàtics, subscriu-te al nostre butlletí trimestral.

Un cop al trimestre t'enviarem un correu electrònic amb informació rellevant i exclusiva relacionada amb els avenços tecnològics i novetats que t'ajudaran a ser més eficient i a optimitzar la teva infraestructura informàtica.

És gratuït i sense compromís, només has de deixar les teves dades de contactes a través de la butlleta de subscripció.

Al seleccionar SUBSCRIURE confirmes que has llegit i acceptat la nostra