Tinc un negoci …. M’interessa un TPV?

Els propietaris de tot tipus de comerços i establiments sovint ens pregunten si per a ells també és recomanable la instal·lació d'una solució TPV. La resposta és: absolutament SI!

Fins i tot si es tracta d'un petit negoci, és segur que et convé una solució TPV. I més en els temps que corren, en els quals la digitalització i l'automatització són més importants que mai. No només per a l'eficaç gestió del teu negoci, també per oferir als teus clients una experiència estupenda.

Tant si es tracta d'una botiga d'alimentació, com d'una bugaderia. Tant si és un bar de carrer, com un restaurant de luxe. Hi ha solucions TPV adequades per a tots els negocis i per totes les butxaques.

Sigui quin sigui el teu negoci, aquests són alguns dels beneficis i avantatges que et dóna un TPV:

  • Major agilitat en els processos davant el client. És a dir, podràs atendre més persones en el mateix temps i ho faràs generant una major satisfacció per part seva.
  • Obertures i tancaments de caixa ràpids i sense errors. Menys temps dedicat a buscar errors i més per a altres qüestions que donen valor al teu negoci o a la teva vida.
  • Control efectiu de caixa, estant en disposició de detectar i prevenir la modificació indeguda de tiquets i les minves per furts dels empleats.
  • Major agilitat en totes les tasques administratives i comptables. Sense errors.
  • Control total de proveïdors i clients.
  • Estadístiques del teu negoci en temps real, que et permetran prendre les decisions més encertades i fer front a possibles incidències econòmiques.

En definitiva, tindràs un control total de la marxa del teu negoci. En temps real. I seràs molt més eficaç en totes les gestions, tant les administratives i comptables com les que portes a terme davant del teu client.

 

Vols una sessió demostrativa gratis i sense compromís?

Per avaluar les característiques del teu negoci i poder assessorar-te en la solució que més et convé.
.
No tens res a perdre i molt a guanyar. Posa't en contacte amb els tècnics de CTIS ara mateix, t'atendrem amb molt de gust.

Pots contactar amb nosaltres per

Telèfon: 93 726 76 22   •  WhatsApp: 656 33 70 48   •  Email: info@ctis.es

Si ho prefereixes, també pots deixar les teves dades i interessos a través del següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

    Al fer clic a ENVIAR confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat