5 raons per les quals el manteniment informàtic val molt més del que costa

La infraestructura informàtica és part essencial del teu negoci. Que tant els programes com els dispositius i la xarxa funcionin correctament i de forma àgil és clau perquè puguis dedicar-te al que de debò importa: els teus clients.

Aquestes són les 5 raons principals per les quals un bon servei de manteniment informàtic val molt més del que costa:

1) És més barat prevenir que reparar. Una de les principals tasques de manteniment informàtic consisteix en realitzar accions de manteniment preventiu, és a dir, monitoritzar i revisar periòdicament el funcionament de tota la xarxa, tots els programes i tots els dispositius per anticipar-se a possibles problemes i donar solució evitant aturades en l'activitat.

2) Les dades assegurades valen or. I no parlem únicament de protegir-se davant hackers o accessos malintencionats, també de disposar de còpies de seguretat recents i completes perquè puguis recuperar l'activitat en temps rècord en el cas que es produeixi qualsevol tipus de desastre, ja sigui informàtic o d'un altre tipus. Un bon manteniment informàtic contemplarà no només efectius sistemes de seguretat, també d'assegurar que disposes de còpies de seguretat recents per restaurar els sistemes en cas necessari i restablir l'activitat en temps rècord.

3) Les aturades per error informàtic redueixen els teus beneficis. Garantir que els teus equips informàtics funcionen, no només correctament, sinó també de forma ràpida i segura, evitaran que perdis rendibilitat a causa de aturades a l'activitat per causes tècniques. Per això, el manteniment informàtic redueix a l'mínim la possibilitat que els teus equips fallin de forma inesperada. I en el poc probable cas que això succeeixi, comptaràs amb un servei urgent de suport per donar solució a el problema amb la màxima rapidesa, ja sigui de forma presencial o remota.

4) Els problemes de seguretat afecten negativament la teva reputació, i per tant, les teves vendes. Ser víctima del segrest de la informació, no només és un problema econòmic (pel rescat exigit i per l'aturada de l'activitat), també afecta negativament la imatge de la teva empresa, que serà considerada pels teus clients i col·laboradors com una organització poc segura. Pots evitar pèrdues de reputació amb un bon servei de manteniment informàtic que et protegeixi del ransomware.

5) La teva tranquil·litat no té preu. Amb un bon manteniment informàtic podràs dedicar-te al que de veritat és important, nosaltres tenim cura de la teva infraestructura tecnològica i de les teves dades.

 

I aquestes són les 5 raons principals per les quals la inversió en manteniment informàtic serà summament rendible. T'interessa? Si vols, podem començar amb una auditoria de la teva infraestructura informàtica gratis i sense compromís. Truca'ns ara mateix! Estarem encantats de conèixer-te.

Som especialistes en manteniment informàtic.

T'interessa informació addicional, sol·licitar un pressupost o una anàlisi prèvi gratis i sense compromís?

Pots contactar amb nosaltres per

Telèfon: 93 726 76 22   •  WhatsApp: 656 33 70 48   •  Email: info@ctis.es

Si ho prefereixes, també pots deixar les teves dades i interessos a través del següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu al més aviat.

  Al fer clic a ENVIAR confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat

  T'ha semblat útil?

  Si vols rebre altres articles per treure-li tot el partit als teus equips informàtics, subscriu-te al nostre butlletí trimestral.

  Un cop al trimestre t'enviarem un correu electrònic amb informació rellevant i exclusiva relacionada amb els avenços tecnològics i novetats que t'ajudaran a ser més eficient i a optimitzar la teva infraestructura informàtica.

  És gratuït i sense compromís, només has de deixar les teves dades de contactes a través de la butlleta de subscripció.

  Al seleccionar SUBSCRIURE confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat