La tecnologia que poses a disposició dels teus empleats és clau per a la productivitat de la teva empresa

La productivitat dels empleats de les PYMEs està directament relacionada amb l'existència d'una tecnologia eficient en els seus llocs de treball

La consultora FORRESTER ha desenvolupat en 2019 un estudi per Intel i Lenovo que posa de manifest dades molt inspiradores:

• El 59% dels treballadors d'avui són Millenials o pertanyen a la Generació Z, és a dir, són nadius digitals i usuaris intensius de dispositius i aplicacions tecnològiques. Són també persones inquietes, exigents i ambicioses a nivell professional.

• El 38% dels empleats de les PYMEs afirmen que la principal font de pèrdua de temps en els seus llocs de treball es deu a problemes o incidències relacionats amb la tecnologia.

• Els empleats més productius estan satisfets tant amb el funcionament dels seus dispositius (81%) com amb el suport tècnic (76%) del qual disposen davant dels empleats menys productius, la satisfacció és del 47 i del 42% respectivament. No només es tracta de disposar dels dispositius adequats, sinó també que aquests funcionin eficientment.

En resum, proporcionar als teus empleats la tecnologia més adequada i eficient per al desenvolupament diari de la seva feina és la clau per aconseguir alts nivells de productivitat.

Una altra dada que posa de manifest l'estudi i que crida l'atenció és que només el 10% de les PIMEs pregunten als seus empleats abans de prendre decisions de compra de tecnologia (dispositius i aplicacions). No obstant això, semblaria lògic tenir en compte l'opinió i les necessitats dels usuaris dels dispositius i aplicacions abans de comprar-los.

Si vols accedir a l'informe FORRESTER complet, pots fer-ho mitjançant el següent enllaç.  És un interessant PDF de 18 pàgines que està disponible únicament en anglès.

 

Vols que realitzem una auditoria gratuïta i sense compromís?

Per avaluar les característiques i detectar possibles riscos o vulnerabilitats dels teus sistemes. Som especialistes i t'assessorarem en optimització (perquè els teus equips estiguin adequadament dimensionats en funció del seu ús), seguretat (solucions antivirus, còpies de seguretat i prevenció d'accessos no autoritzats) i robustesa (electrònica i configuració de la xarxa i els servidors per evitar errors o caigudes de sistema).
.
Posa't en contacte amb els tècnics de CTIS ara mateix, t'atendrem amb molt de gust.

Pots contactar amb nosaltres per

Telèfon: 93 726 76 22   •  WhatsApp: 656 33 70 48   •  Email: info@ctis.es

Si ho prefereixes, també pots deixar les teves dades i interessos a través del següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu al més aviat.

    Al fer clic a ENVIAR confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat