GMail permet programar l’enviament de les teus emails amb la data i hora que prefereixis. Així es fa.

GMail permet programar l'enviament de les teus emails amb la data i hora que prefereixis. Així es fa.

Una característica molt útil, sobretot si fas servir GMail per raons professionals, ja que el teu destinatari no té per què saber si estàs treballant de matinada o el cap de setmana.


Google sempre està millorant les seves plataformes i aplicacions. Aquest cop li ha tocat a una de les més populars: GMail, el servei gratuït de Google per correu electrònic. Coincidint amb el 15 aniversari de GMail, Google ha anunciat noves funcionalitats, i des del nostre punt de vista, una de les més útils és la possibilitat de programar l'enviament dels missatges amb la data i hora desitjades. Fins ara, per posposar l'enviament d'un missatge l'única opció era guardar-lo com esborrany, i recordar-se de recuperar-lo i enviar-lo en el moment adequat.

Però això ja s'ha acabat.

Ara, els usuaris de GMail poden decidir quan s'han d'enviar els seus missatges de correu electrònic, perquè a l'botó d'ENVIAR, Gmail afegeix una fletxa per desplegar l'opció de "Programar enviament"

Així es fa...

1.- Un cop redactat el missatge, en lloc de fer clic sobre el botó ENVIAR, desplegarem l'opció de "Programar enviament" fent clic a la fletxeta de la dreta.

2.- Es desplega llavors un menú d'opcions. Si cap de les que hi ha defecte respon a les teves necessitats, pots fer clic sobre l'última: "Triar data i hora".

3.- Es desplega llavors una tercera finestra que conté un calendari en el qual pots triar la data i hora exactes a la qual desitges que el teu missatge sigui enviat.

T'ha semblat útil?

Si vols rebre altres articles pràctics exclusius per treure-li tot el partit als teus equips informàtics, deixa a continuació les teves dades de contacte i et farem arribar el nostre butlletí trimestral.