Pots portar el teu vell ordinador a CTIS i ens encarreguem de que sigui reciclat

Sabies que a Espanya es generen anualment més de 900 mil tones d'escombraries electròniques de les quals només es recicla el 25%?

A CTIS pots deixar el teu ordinador per reciclar: estem compromesos amb el medi ambient i la sostenibilitat.
De les 900 mil tones d'escombraries electròniques que es generen a casa nostra, gairebé la totalitat de components i materials podria tenir una segona vida, col·laborant d'aquesta manera a la sostenibilitat de l'planeta i fomentant l'economia circular. A les oficines de CTIS (Ctra. De Terrassa, 71 - Sabadell) pots deixar els teus vells equips i nosaltres ens encarreguem de la seva reciclatge amb l'ajuda de ACS Recycling. Si t'interessa saber més sobre com es realitza el reciclatge dels equips electrònics, pots veure el següent vídeo.

T'ha semblat útil?

Si vols rebre altres articles per treure-li tot el partit als teus equips informàtics, subscriu-te al nostre butlletí trimestral.

Un cop al trimestre t'enviarem un correu electrònic amb informació rellevant i exclusiva relacionada amb els avenços tecnològics i novetats que t'ajudaran a ser més eficient i a optimitzar la teva infraestructura informàtica.

És gratuït i sense compromís, només has de deixar el teu email tot seguit.